Vår webbplats fungerar bäst på datorer med muspekare. Om du upplever problem med att designa vissa produkter på en pekskärm så byt till en dator.

[vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1454064510215{border-top-width: 5px !important;background-color: #f2f2f2 !important;border-top-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_column_text title_align=”separator_align_left” size=”font-size-lg”]

*Kund:
*Org/Personnr:
 *Adress:
 *Postnr och Ort:
 *Kontaktperson:
 *Telefonnr:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator color=”black” align=”align_center” border_width=”5″][vc_column_text title_align=”separator_align_left” size=”font-size-lg”]

Vara Antal Styckpris

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”17182″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

  • Uppgifter med röd färg ska vara ifyllda vid beställning. Om fälten är tomma eller uppgifterna inte stämmer anger du uppgifterna här.
  • Offertens namn står överst på sidan och består av Offert-Tid-Kund
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text title_align=”separator_align_left” size=”font-size-lg”]

Köpvillkor

Beställning

Genom att bekräfta offerten godkänner du en bindande order.
Inom kort får du en orderbekräftelse via mejl. Av bekräftelsen framgår vad du har beställt och hur mycket det kostar.

Betalning

Efter att dina varor är klara skickas en faktura ut på mail eller med post.

En kreditupplysning görs först efter att offerten är godkänd. Om du inte godkänns för kredit kan vi kräva att betalningen görs innan ordern påbörjas.

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Invändningar mot fakturan ska göras senast 8 dagar från mottagandet.

För större ordrar kan förskottsbetalning, delbetalning eller löpande betalning tas ut efter överenskommelse.

Varorna levereras med äganderättsförbehåll tills det att full likvid är erlagd.

Efter överenskommelse har vi även fakturering med 30 dagars kredit. För att få handla mot faktura på 30 dagar måste vi göra en särskild kontroll. Vi ger generellt sätt inte 30 dagars kredit till kunder som har handlat färre än fem gånger från oss eller har betalt fakturorna med avsevärd försening.

Leverans

Leverans från oss sker för det mesta inom en vecka från beställningsdagen. Om du gör specialbeställningar på sådant som inte finns på vår hemsida, eller i större kvantiteter, kommer vi överens om en lämplig leveranstid. Vi skickar det mesta godset med DHL, Posten eller egna utkörningar.

Om leveransen tar upp till två veckor hör vi inte av oss leveranstiden.

Garanti

Olika typer av skyltar, tryck och produkter lämpar sig för olika typer av miljöer och ändamål det är då dock upp till köparen att försäkra sig om produktens lämplighet i tänkt applikation. Kontakta oss om du är osäker. Övriga kostnader som kan tillkomma vid ett garantiärende betalar vi inte ut. Detta kan vara montering, demontering eller övriga saker som gått sönder p.g.a felaktig produkt.

Färgåtergivning

Beroende på tryckteknink så kan färger se annorlunda ut mot tryckfilen på datorn. Är du osäker på hur dina tryckfiler återges beställ alltid ett provtryck i förväg.

 Returrätt

Någon generell returrätt har Trycktema / SignIC AB inte då nästan allt specialtillverkas eller beställs in efter försäljning.
Genom att ta kontakt med oss i förväg kan du i vissa fall få rätt att skicka tillbaka varor inom en viss tid om du ångrar dig. Detta är något vi i så fall kommer överens om innan ordern är lagd och ska finnas skriftligt. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslös hantering förloras alltid returrätten.
Förfrågan om returer efter att beställningen är lagd besvaras alltid med ett nej.

Ta alltid kontakt med oss innan en eventuell retur av varor.

Transportrisk

Trycktema / Signic AB står för transportrisken till dig. Är paketet skadat vid uthämtning så ska du reklamera det direkt när du får eller kvitterar ut din vara. Skador som uppstår vid transporten på en eventuell retur till oss står du som köpare för.

 Force Majeure

Kunden kan inte rikta något skadestånd mot Trycktema / SignIC AB vid händelser som ligger utanför Trycktema / SignIC ABs kontroll. Det kan t.ex. gälla krig, restriktioner, myndighetsingripande, elavbrott, teleavbrott, förbud, oroligheter, olyckhändelser, uteblivna eller försenade leveranser eller annat som trycktema / Signic AB inte kunnat eller haft anledning att förutse.

Förbehåll

Trycktema / SignIC AB förbehålls rätten att i efterhand neka en bild eller dylikt som inte går att trycka med våra metoder. T.ex bilder som är i allt för dålig upplösning, mycket små detaljer på trycket som inte fungerar för vår tryckteknik kan vi även neka i efterhand.

Bifogade bilder trycks som dom är och någon redigering ingår ej. Texter du skriver klistras in och ansvaret för eventuella felskrivningar ligger på dig som kund. Om redigeringar i vissa fall ingår anger vi det på offerten.

Ansvaret för suddiga bilder och dålig upplösning ligger på dig som skickat in bilden. Rådfråga om du är osäker på hur resultatet kommer att bli.

Trycktema / SignIC AB ansvarar inte för om bifogade bilder har någon copyright. Det är upp till beställaren att kontrollera om bilder och logotyper får användas.

Bygglov krävs för de flesta skyltar utomhus. Det ligger på kundens ansvar vad som kräver bygglov samt tillstånd för detta. För detta och övriga ärenden är ni välkomna att ta kontakt innan om du är osäker.

Trycktema / SignIC AB reserverar sig rätten för slutförsäljning, tryckfel och förändringar. Bilder ska ses som illustrerande.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top

 Dekalens höjd beror på:

  • Texten
  • Textens bredd
  • Typsnittet

Webbshoppen räknar inte ut detta själv. Om du vill veta dekalens höjd så kan vi ta fram den utifrån dom samtliga 3 punkterna ovan.

Du kan annars själv uppskatta texthöjden så här:

Skriv din text och välj typsnitt

Mät textens bred och höjd på skärmen med en linjal. Zooma på skärmen om du vill ha upp den lite större. Ctrl+/- eller ⌘+/-

Du får fram dekalens höjd med denna uträkning:

Dekalens bredd ÷ Textens bredd på skärmen= X

X × Textens höjd på skärmen = Dekalens höjd

Om  du vill att vi tar fram den exakta höjden så maila oss eller hör med oss i chatten.

Glöm inte att ange vad texten ska vara, hur bred texten är, och vilket typsnitt.

Tre olika alternativ för personligt tryck:

 

  1. Välj att designa på skärmen
  2. Ladda ner vår designmall och designa på den
  3. Ladda upp ditt motiv och låt oss placera ut den

Om du vill ha samma design på båda sidorna behöver vi bara uppgifter för ena sidan. Vi trycker sen baksidan likadant. När du designar behöver du bara då rita upp den ena sidan. Baksidan lämnar du tom.

Vi rekommenderar alltid att du laddar upp eventuella vektorfiler även om du designat på skärmen eller har laddat upp en färdig bildfil. Vi kan sedan göra enkla redigeringar här då genom att byta ut tex en suddig logotyp till en skarpare.

Vektrofiler ligger vanligtvis i formaten ai, eps, svg, cdr eller pdf. Vektorfiler håller en maximal kvalitet oavsett hur mycket det förstoras upp.

Tänk på att det går inte att konvertera en bildfil tex jpg eller png till en vektorfil i tex pdf och på så sätt ändra från pixlar till vektorer. Konverteringen kan bara bli samma eller i sämre upplösning.

Om du inte kan öppna vektorfilerna själv kan du ladda upp filerna här ändå. Sen kan du göra beskrivningar i fältet "Övrig information till din dekal".

Om du är osäker ändå så kan du även skriva att du vill ha ett korrektur skickat till dig innan vi sätter i gång med tillverkningen. Då kan du vara helt trygg med att du får se hur det kommer att se ut och kunna göra ändringar innan vi trycker dina varor.

Ibland så upplevs problem med uppladdningen. Det kan tex vara att det inte går att ladda upp en viss fil. Då kan du bifoga filer till ett svar på orderbekräftelsen som du får efter avslutad order.

Om du vill designa på skärmen klickar du på knappen "Klicka här om du vill designa på skärmen" för att börja.

Om du upplever problem så prova att byt webbläsare och använd en dator med muspekare.

Ett vanligt problem med Explorers webbläsare är att datorn bara står och laddar. Detta tycks bero på att det för närvarande inte görs några uppdateringar av Explorer.

Kvarstår problemet så kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till!

En rekommendation är även att använda en dator när du ska designa. Det kan vara mycket svårt och pilligt att göra beställningen på en pekskärm och på många pekskärmar är det inte ens möjligt att designa på skärmen.