Vår webbplats fungerar bäst på datorer med muspekare. Om du upplever problem med att designa vissa produkter på en pekskärm så byt till en dator.

Utskuren frigolitskylt med eget tryck

Till oss på Trycktema kan du vända dig med förfrågningar om olika sorters utskurna 3-dimensionella skyltar med eget tryck.

Frigolitskylt med eget tryck är en snygg och exklusiv vägg eller fasadskylt som ger en snygg 3D-effekt. Frigolitskyltarna digitalskärs ut med en glödtråd. För hårdare material som blanka fronter laserskärs fronten av akrylplast.

Vi kan tillverka din frigolitskylt med eget tryck i olika former, färger och storlekar. Lackerad i din färg. Utskurna skyltar levereras med en monteringsmall som gör det mycket enkelt att montera din skylt.

Fyll i dina uppgifterna om tänkt antal och utseende på din frigolitskylt med eget tryck så återkommer vi så snart vi kan med en offert.

(För mycket stora filer kan du bifoga filerna separat till mail info@trycktema.se via tjänsten på sprend.com. Detta är sällsynt att det behövs, men möjligheten finns.)

Offertförfrågan

  • För att räkna fram ett pris med tryck behöver vi veta hur trycket ska se ut. Ladda upp dina filer här.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: eps, pdf, ai, jpg, jpeg, svg, pdf, tiff, tif, cdr, ps, psd, png, bmp, gif, pcx, doc, xlsx.
  • Antal (exakt eller c:a)
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
    Lämna fältet tomt för icke brådskande varor.
  • (Exempel: Dekal, skylt, fasadflagga, pennor med tryck)
Scroll to Top