Vår webbplats fungerar bäst på datorer med muspekare. Om du upplever problem med att designa vissa produkter på en pekskärm så byt till en dator.
 

Broschyrställ

Här hittar du vårt sortiment av broschyrställ i olika storlekar och utförande.

Broschyrställ för butiken, receptionen, mässan och eventen. Flera olika varianter av som är praktiska och på ett inbjudande sätt får dina kunder att ta med sig informationen från er. Välj vilket som intresserar dig, klicka på den för att läsa mer och beställa. Längre ner på sidan hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om broschyrställ

 

 

Hur gör jag för att beställa?

För att beställa ett broschyrställ börjar du med att trycka på det broschyrställ du vill ha. Sen väljer du på eventuell storlek, färg och antal och lägger i varukorgen. Fortsätt sedan till kassan när du vill avsluta ditt köp. Det går också bra att lägga din beställning via mail. Ett av våra broschyrställ kan du även lägga till en logotyp nere på. Detta ingår även i priset. När du lägger beställningen av det här broschyrstället så kan du då välja på att ladda upp en egen fil eller rita upp ett eget på vår designsida.

Hur lång är leveranstiden?

I de allra flesta fallen kan vi skicka ditt broschyrställ redan dagen där på. Om du behöver ditt broschyrställ inom en viss tid rekommenderar vi att du tar kontakt med oss och frågar om din leverans. Vi hör inte av oss om leveranserna tar max upp till två veckor. Vi skickar våra broschyrställ med DHL.

Vilken modell av är billigast?

Det billigaste modellen vi har är den vi kallar ”Billigt broschyrställ”.

Vilken modell håller högst kvalité?

Broschyrställ med ett fack” är den kraftfullaste. Om det ska vara ett broschyrställ med flera fack så är ett”Hopfällbart broschyrställ” att rekommendera.

Kan man köpa reservdelar till broschyrställ hos er?

Vi har tyvärr inga reservdelar till några broschyrställ i vårt sortiment.

Vilken modell säljer ni mest av?

Den modell vi säljer mest av är det som vi kallar ”Broschyrställ med eget tryck”. Det är enkelt att packa upp och ner och ta med sig på mässor. Logotyp ingår vid den nedre kanten och broschyrerna kan även förvaras i stället när det är ihopfällt.

Klarar broschyrställen att vara utomhus?

Broschyrställen är inte avsedda för utomhusbruk. Dels för att dom inte är speciellt vindsäkra och dels för att dom inte är vattentäta på något sätt. Det kan även vara ganska olämpligt att ha papper i ställen utomhus då de kan blåsa bort.

Kan man köpa ett broschyrställ på öppet köp?

Trycktema har generellt inget öppet köp eller bytesrätt. I vissa fall kan vi lämna det ändå. Då ska det finnas skriftligt innan köpet är gjort. Frågor om öppet köp eller bytesrätt efter ett köp är gjort besvaras alltid med ett nej.

Vad väger broschyrställen?

Vikten varierar väldigt mycket från modell till modell och från storlek till storlek. Om du går in på någon av broschyrställen så kan du se under vanliga frågor där vilken vikt ditt broschyrställ har. Broschyrställen väger dock ganska lite och är enkla att skruva upp.

Är broschyrställ stöldbegärliga?

Vi har hittills inte hört något om någon som fått ett broschyrställ stulet. Dock bör dom inte stå helt utan uppsikt för tjuvar om man vill vara på säkra sidan.

Jag vill ha ett större antal. Kan ni göra något på priset?”

Om du är intresserad av ett större antal broschyrställ så kontakta oss med din förfrågan så räknar vi på en offert.

 

Lämna ett svar

Scroll to Top

 Dekalens höjd beror på:

  • Texten
  • Textens bredd
  • Typsnittet

Webbshoppen räknar inte ut detta själv. Om du vill veta dekalens höjd så kan vi ta fram den utifrån dom samtliga 3 punkterna ovan.

För att räkna ut bredd eller höjd på din dekal kan du använda vår Excell-kalkylator.

 Du laddar ner den här

 

.

 

Du kan annars själv uppskatta texthöjden så här:

Skriv din text och välj typsnitt

Mät textens bred och höjd. Om du mäter på skärmen med en linjal. Zooma om du vill ha upp den lite större. Ctrl+/- eller ⌘+/-

Du får fram dekalens höjd med denna uträkning:

Dekalens bredd ÷ Textens bredd på skärmen= X

X × Textens höjd på skärmen = Dekalens höjd

Om  du vill att vi tar fram den exakta höjden så maila oss eller hör med oss i chatten.

Glöm inte att ange vad texten ska vara, hur bred texten är, och vilket typsnitt.

Tre olika alternativ för personligt tryck:

 

  1. Välj att designa på skärmen
  2. Ladda ner vår designmall och designa på den
  3. Ladda upp ditt motiv och låt oss placera ut den

Om du vill ha samma design på båda sidorna behöver vi bara uppgifter för ena sidan. Vi trycker sen baksidan likadant. När du designar behöver du bara då rita upp den ena sidan. Baksidan lämnar du tom.

Vi rekommenderar alltid att du laddar upp eventuella vektorfiler även om du designat på skärmen eller har laddat upp en färdig bildfil. Vi kan sedan göra enkla redigeringar här då genom att byta ut tex en suddig logotyp till en skarpare.

Vektrofiler ligger vanligtvis i formaten ai, eps, svg, cdr eller pdf. Vektorfiler håller en maximal kvalitet oavsett hur mycket det förstoras upp.

Tänk på att det går inte att konvertera en bildfil tex jpg eller png till en vektorfil i tex pdf och på så sätt ändra från pixlar till vektorer. Konverteringen kan bara bli samma eller i sämre upplösning.

Om du inte kan öppna vektorfilerna själv kan du ladda upp filerna här ändå. Sen kan du göra beskrivningar i fältet "Övrig information till din dekal".

Om du är osäker ändå så kan du även skriva att du vill ha ett korrektur skickat till dig innan vi sätter i gång med tillverkningen. Då kan du vara helt trygg med att du får se hur det kommer att se ut och kunna göra ändringar innan vi trycker dina varor.

Ibland så upplevs problem med uppladdningen. Det kan tex vara att det inte går att ladda upp en viss fil. Då kan du bifoga filer till ett svar på orderbekräftelsen som du får efter avslutad order.

Om du vill designa på skärmen klickar du på knappen "Klicka här om du vill designa på skärmen" för att börja.

Om du upplever problem så prova att byt webbläsare och använd en dator med muspekare.

Ett vanligt problem med Explorers webbläsare är att datorn bara står och laddar. Detta tycks bero på att det för närvarande inte görs några uppdateringar av Explorer.

Kvarstår problemet så kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till!

En rekommendation är även att använda en dator när du ska designa. Det kan vara mycket svårt och pilligt att göra beställningen på en pekskärm och på många pekskärmar är det inte ens möjligt att designa på skärmen.