Vår webbplats fungerar bäst på datorer med muspekare. Om du upplever problem med att designa vissa produkter på en pekskärm så byt till en dator.
 

Broschyrställ

Här hittar du vårt sortiment av broschyrställ i olika storlekar och utförande.

Broschyrställ för butiken, receptionen, mässan och eventen. Flera olika varianter av som är praktiska och på ett inbjudande sätt får dina kunder att ta med sig informationen från er. Välj vilket som intresserar dig, klicka på den för att läsa mer och beställa. Längre ner på sidan hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om broschyrställ

 

 

Hur gör jag för att beställa?

För att beställa ett broschyrställ börjar du med att trycka på det broschyrställ du vill ha. Sen väljer du på eventuell storlek, färg och antal och lägger i varukorgen. Fortsätt sedan till kassan när du vill avsluta ditt köp. Det går också bra att lägga din beställning via mail. Ett av våra broschyrställ kan du även lägga till en logotyp nere på. Detta ingår även i priset. När du lägger beställningen av det här broschyrstället så kan du då välja på att ladda upp en egen fil eller rita upp ett eget på vår designsida.

Hur lång är leveranstiden?

I de allra flesta fallen kan vi skicka ditt broschyrställ redan dagen där på. Om du behöver ditt broschyrställ inom en viss tid rekommenderar vi att du tar kontakt med oss och frågar om din leverans. Vi hör inte av oss om leveranserna tar max upp till två veckor. Vi skickar våra broschyrställ med DHL.

Vilken modell av är billigast?

Det billigaste modellen vi har är den vi kallar ”Billigt broschyrställ”.

Vilken modell håller högst kvalité?

Broschyrställ med ett fack” är den kraftfullaste. Om det ska vara ett broschyrställ med flera fack så är ett”Hopfällbart broschyrställ” att rekommendera.

Kan man köpa reservdelar till broschyrställ hos er?

Vi har tyvärr inga reservdelar till några broschyrställ i vårt sortiment.

Vilken modell säljer ni mest av?

Den modell vi säljer mest av är det som vi kallar ”Broschyrställ med eget tryck”. Det är enkelt att packa upp och ner och ta med sig på mässor. Logotyp ingår vid den nedre kanten och broschyrerna kan även förvaras i stället när det är ihopfällt.

Klarar broschyrställen att vara utomhus?

Broschyrställen är inte avsedda för utomhusbruk. Dels för att dom inte är speciellt vindsäkra och dels för att dom inte är vattentäta på något sätt. Det kan även vara ganska olämpligt att ha papper i ställen utomhus då de kan blåsa bort.

Kan man köpa ett broschyrställ på öppet köp?

Trycktema har generellt inget öppet köp eller bytesrätt. I vissa fall kan vi lämna det ändå. Då ska det finnas skriftligt innan köpet är gjort. Frågor om öppet köp eller bytesrätt efter ett köp är gjort besvaras alltid med ett nej.

Vad väger broschyrställen?

Vikten varierar väldigt mycket från modell till modell och från storlek till storlek. Om du går in på någon av broschyrställen så kan du se under vanliga frågor där vilken vikt ditt broschyrställ har. Broschyrställen väger dock ganska lite och är enkla att skruva upp.

Är broschyrställ stöldbegärliga?

Vi har hittills inte hört något om någon som fått ett broschyrställ stulet. Dock bör dom inte stå helt utan uppsikt för tjuvar om man vill vara på säkra sidan.

Jag vill ha ett större antal. Kan ni göra något på priset?”

Om du är intresserad av ett större antal broschyrställ så kontakta oss med din förfrågan så räknar vi på en offert.

 

Lämna ett svar

Scroll to Top