Vår webbplats fungerar bäst på datorer med muspekare. Om du upplever problem med att designa vissa produkter på en pekskärm så byt till en dator.

Övriga produkter med eget tryck

Övriga profilprodukter som inte passar in i någon av de andra flikarna.

Vi samlar även här reklamprodukter som inte går att beställa direkt i webbshoppen utan måste offereras.

Minimiantal och leveranstider varierar mellan produkterna. Klicka på var och en för att få mer information om beställning eller offert. Längst ner på den här sidan har vi även några vanliga frågor vi får angående offerter och specialprodukter.

Vi kan även tillverka en hel del specialprodukter som inte finns utsatta här på vår sida. Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med så hoppas vi på att kunna hjälpa till.

På vår Facebooksida lägger vi upp lite bilder på tidigare jobb som vi hoppas på att kunna inspirera. Ta gärna en titt där och gilla oss för att hålla dig uppdaterad.

Hur gör jag om jag vill ha en offert på något från er?

Om du vill ha en offert på någonting så ska du i första hand fylla i offertformuläret på respektive produkt. Om det inte finns ett offertformulär på produktsidan kan du inkomma med ett mail. För att vi ska kunna lämna offert på ett tryck behöver vi alltid vet hur trycket ser ut, storlek och antal.

Hur lång tid tar det att få svar på en offertförfrågan?

Vi svarar så snabbt vi kan. För att få snabbast svar så ange så mycket information som möjligt angående din förfrågan. Hur trycket ska se ut, storlek på trycket, antal. Deadline för tillverkning mm. Vid en del produktförfrågningar behöver vi själva ta in pris från våra egna leverantörer. Då kan offerten dröja någon dag extra.
Vi hör av oss med en offert inom 1-5 arbetsdagar. Om vi inte kan lämna en offert inom den här tiden så lämnar vi svar om det.

Jag vet inte antal på min produkt. Varför kan ni inte offerera alla antal?

Att räkna på en offert tar tid. För att skynda på tiden för offertberäkningar ser vi inte så stor anledning att offerera antal som ligger utanför ditt intresse.
Någon uppfattning av ett c:a antal måste anges för att vi ska räkna på ett pris. Detta kan t.ex vara 1,2,10,500 eller 10.000 st.
Om du t.ex är intresserad av 500-1000 st lägger vi inte tid till att räkna på pris för några enstaka antal.
Priset varierar väldigt mycket beroende på antalet i de aldra flesta fallen.

Jag behöver pris idag. Kan ni fixa det?

Frågan är alltid fri. Vi får väldigt många sista minuten förfrågningar och har vi möjligheten så gör vi det.
Vi kan dock aldrig lova att vi kan lämna offert på en gång. I många fall behöver vi ha in priser från vår leverantör för att kunna räkna fram ett bra pris i nästa led.
Något c:a pris för tryck kan vi aldrig lämna innan vi har sett hur trycket ska se ut samt storlek på trycket och antalet.
Det kan hända att vi efter överenskommelse stannar över normal arbetstid för att hinna räkna fram en offert akut. I de fallen tar vi ut en expresskostnad som vi kommer överens om innan vi påbörjar.

Jag har ingen färdig fil som ska tryckas. Kan ni rita fram något och offerera det?

Vi offererar endast sådant som är färdigt för att tryckas. Om tryckfiler inte är klara måste detta göras först.
Om du inte kan göra detta själv, hjälper vi gärna till med detta. Vi kan designa, redigera och komma med förslag och illustrationer. För de arbetena fakturerar vi 150 kr/exkl moms per påbörjad kvart.

Kan jag skynda på min offert?

Om du anger att du önskar svar på din offertförfrågan så snabbt som möjligt försöker vi prioritera upp din förfrågan.
Om du anger så mycket information du kan vid din förfrågan, så är risken mindre för följdfrågor från vår sida. Detta sparar tid då vi inte behöver vänta på vändande mail eller telefonsamtal.

Jag har inte fått svar på min offertförfrågan, varför?

Vi försöker svara på offertförfrågningar så snabbt vi kan och har möjlighet. Vi svarar normalt sett på förfrågningar inom en till fem arbetsdagar.
Om du inte har fått svar på din offertförfrågan inom den ovan angivna tid, ber vi dig kontakta oss på nytt.
Du kan även kolla i din skräppost i mailen om för att säkerställa att svaret inte har råkat hamna där.

Kan man få priset på telefon istället för genom offertformulär eller mail?

För att vi ska kunna ge pris måste vi alltid se hur trycket ska se ut, antal och storlek. Därför måste vi ha in de uppgifterna på mail eller i ett offertformulär.
Vi behöver även ofta lite tid på oss att räkna fram en offert.
Att lämna ett c.a pris på telefon gör vi gärna inte. Det blir i så fall ofta en gissning. Om vi då gissar för högt då skrämmer vi kanske i väg dig och om det istället blir för lågt så måste vi sedan hålla det priset
Priset diskuteras inte sällan av mer än en person här och vi kan därför inte lämna direkt pris per telefon.
Offert lämnas alltid skriftligt på mail eller via länk.

Kan ni offerera produkterna i webshoppen fast i större kvantiteter?

Vi kan offerera alla produkter i webbshoppen i större antal, specialvarianter av produkterna som inte finns där eller i större blandade upplager av produkter. Sänd i väg ett mail med alla info som t.ex bilder, mått, antal, vad som ska tryckas, placering av tryck mm

Finns det designmallar för produkterna på den här sidan?

För de allra flesta produkterna på den här sidan finns det designmallar att få. Skicka iväg ett mail till oss för att fråga om just din tänkta produkt.
En del av produkterna på den här sidan tillverkas mer individuellt och har därför inga färdiga mallar. En del produkter kan vi även göra i flera olika varianter. Vi har då kanske bara mallar för en del.

Tillverkar ni alla era produkter själva?

Dom allra flesta produkter vi säljer tillverkar vi själva. En del produkter tillverkar vi delvis själva och en del tillverkar våra underleverantörer och samarbetspartners.
Leveranstiden kan i bland skilja en del. Det kan bero på att vi beställer in material och varor från olika håll, importerar varor eller väntar på underleverantörer.

Är priset i offerten förhandlingsbart?

Vi försöker hålla så bra pris vi kan. Vi håller marknadens i särklass lägst pris på trycksaker och profilering. Priserna är låga som de är.
Om du inte är nöjd med priset du fått kan vi se om vi kan ta bort något, ersätta något eller ändra på något så att vi på så sätt kan sänka det.

Hur länge är era offerter giltiga?

Våra offerter är som regel giltiga i 30 dagar framåt från offertdatumet om inget annat anges.

Kan man beställa offererade varor genom webbshoppen?

När du får en offert från oss på Trycktema så är den oftast  form av en länk som leder till en specialanpassad produkt.
För att beställa enligt offerten så måste du gå via länken, lägg i varukorgen, gå till kassan och bekräfta köpet. Där kan du välja betalningsmetod och leverans.

Kan ni offerera produkter utan tryck på telefon?

Vi kan inte offerera några produkter på telefon. Offerten måste vara skriftlig för att utesluta risk för missuppfattning. I många fall behöver vi även ta in pris från våra leverantörer och underleverantörer därför kan vi inte av den anledningen ge ett snabbt pris på telefon.
På mail däremot behöver vi inte ha in några filer för att räkna fram offerten.

Kan ni tillverka produkter som jag blir återförsäljare för?

Vi kan absolut ta fram produkter som säljs till dig som återförsäljare. Detta gör vi många gånger för produkter som säljs i t.ex butiker.
Kontakta oss med vad du behöver, i vilken omfattning och hur du har tänkt att sälja produkterna så försöker vi hitta en gemensam lösning och ett gott samarbete.

Kan jag få ett varuprov innan jag beställer enligt offerten?

För att svara på den frågan behöver vi veta vilken produkt det gäller. I vissa fall kan vi ordna ett varuprov. Varuprovet kommer dock inte vara identiskt med din logotyp, text eller bild som du senare kommer att beställa. För att ta fram ett provtryck begär offert för även det. Ett provtryck kan i många fall vara bra innan man beställer in ett större antal. Ett provtryck kan dock vara rätt kostsamt i en del fall då det ofta behöver tillverkas en mall eller ett verktyg för just din produkt.

Jag har en produkt jag vill sälja till er eller att ni säljer i er butik. Är detta möjligt?

Om du vill bli vår leverantör av material, halvfabrikat eller halvfärdiga produkter så kontakta oss och berätta vad du erbjuder.
Vi har idag ett väldigt stort sortiment men vi kan altid bli ännu bättre och större. Vi ser oss aldrig som helt komplett. Det finns alltid mer att erbjuda.

Kan det hända att ni tar betalt för designarbete utan att jag förstått det?

När vi utför designarbeten informerar vi alltid om detta i förväg och du kan då själv även välja hur du vill betala.
Vi skickar aldrig ut en faktura utan att du vet om det i förväg.

Jag hittar inte en viss produkt på er sida, kan ni tillverka den ändå?

Skicka iväg en förfrågan där du beskriver produkten, antalet och trycket. Vi kan då förhoppningsvis ta fram produkten till dig. I annat fall kan vi kanske hänvisa dig vidare till någon annan mer lämpad för uppgiften.

Kan ni offerera rörligt arbete som montering eller designarbete?

För rörligt arbete har vi en arbetskostnad på 150 kr exkl moms per påbörjad kvart. Detta är allt arbete utöver fasta produkter. Exempel på rörligtarbete är montering, designförslag och resor till och från arbeten.
I en del fall kan vi räkna ut ett fast pris för montering eller design i förväg då offereras detta precis som vilken vanlig produkt som helst.
Kontakta oss med mer information om vad du behöver hjälp med. Bilder, mått och filer t.ex.

Jag har inte alla uppgifter ni kräver för att räkna på en offert. Är det inte möjligt då?

Vi kan inte räkna fram en offert om vi inte vet säkert vad offerten ska grundas på. Om du inte har de uppgifter vi behöver så som mått eller placering av tryck så kan vi hjälpa dig att ta fram detta.
För hjälp med mätning eller designhjälp faktureras detta till en kostnad av 150kr exkl moms per påbörjad kvart.

Kan man få sin offert skickad på posten?

Om du önskar att få offerten skickad med post så går det givetvis även bra. Ange det vid offertförfrågan samt även vart du vill ha offerten skickad.

Är alla bilderna identiska med de produkter ni kan erbjuda på den här fliken?

En del av produkterna är samma, en del av produkterna är delvis samma och del är bara som exempel.
Kontakta oss för fler eller bättre bilder.

Har ni fler referensbilder än de som finns på er facebooksida?

Vi har mycket fler bilder än det som finns på facebooksidan. Kontakta oss om vad du är ute efter så ska vi se om vi har några fler bilder som kan vara intressanta.

Jag har inte hittat svaret på min fråga här, vart ska jag vända mig?

Om vi inte kunde svara på din fråga här så kan du se efter på fler ställen. På de flesta av våra produkter eller produktsidor har vi kopplade vanliga frågor till just den sidan eller produkten.
I fliken överst på sidan som heter just ”Vanliga frågor” har vi mer allmänna frågor om hemsidan, webbshoppen, köpvillkor, design mm.
Om du intehittar svaret på frågorna på någon av våra sidor eller produkter går det naturligtvis jättebra att kontakta oss på mail, telefon eller via vår chat.

Har ni planer på att lägga in fler produkter?

Vi lägger upp så mycket produkter vi kan. Vi har även fler på ingående.
Om du har några förslag på produkter vi borde ha med så ta gärna kontakt med oss. Du har kanske även någon produkt själv du vill att vi ska sälja?

Jag har en produkt som jag vill sälja genom er. Är detta möjligt?

Det är absolut möjligt. Ta kontakt med oss och berätta vad du har att erbjuda.
Om det är något vi tror att vi kan sälja så kan vi säkert komma fram till en bra lösning och ett gott samarbete.

Kan man köpa endast en enda av produkterna som finns här?

På en del produkter kan man köpa endast en men på en del andra behöver man köpa fler.
Klicka på produkten du är intresserad av för att se mer om just den produkten.
Anledningen till att man i många fall behöver köpa några stycken är för en inbakad startkostnad.
I vissa fall behöver vi göra en schablon, mall, ett verktyg eller ett omfattande datorarbete innan produktionen. Då behöver vi sälja fler för att kunna baka in sådana avgifter i priset.
Givetvis går det alltid att beställa en men det kan bli ett mycket högt styckpris då.

Kan man få ett prov på en produkt innan man köper?

Det händer att vi kan ordna detta. Dock är det inte så vanligt på produkterna inom den här kategorin.

Scroll to Top