Vår webbplats fungerar bäst på datorer med muspekare. Om du upplever problem med att designa vissa produkter på en pekskärm så byt till en dator.

Om oss

Om oss Signic - trycksaker för företag

På vårt familjeföretag jobbar vi hårt för att du ska bli nöjd. Det kan låta enkelt, men vi har valt att göra det så mycket mer komplicerat, därför vill vi gärna berätta lite mer om oss.

Till en början måste vi säga något om oss och vår kvalitet. Den är en grundbult i vårt arbete och en del i vår yrkesstolthet. Blir det inte snyggt gör vi hellre om. Det är också därför vi bara använder de bästa material vi kan hitta och alltid lyssnar på dig. Vi vet att resultatet blir bäst då.

Sedan måste vi säga något annat om oss och de andra fördelarna vi vill ge dig. Snabba leveranser, ett stort sortiment att välja ur, möjlighet att beställa en eller flera tusen och ett ärligt löfte om att vi ska ligga sömnlösa tills vi har matchat alla andra konkurrenters lägsta priser.

Vi gör det till och med så komplicerat för oss själva att vi emellanåt rekommenderar en konkurrent om vi tror att du blir nöjdare där.

Lyckligtvis händer det inte så ofta.

Något vi inte heller tummar på är omtanken om resten av världen. Det är därför vi har beslutat att inte använda några som helst djurprodukter. Unikt för branschen, men viktigt för oss.

Lika viktigt som att lacken är fri från lösningsmedel, att vi säljer eller återvinner alla förpackningar, att vi ser till att överblivet aluminium får nytt liv och att våra textilier kommer från Earth Positive®. Det innebär att de är fria från bekämpningsmedel, farliga kemikalier, barnarbete, oskäliga löner och dåliga arbetsförhållanden. Vi kan inte tänka oss att ha det på något annat sätt.

Vill du läsa mer om vårt miljötänk klicka här.

Vi finns i Helsingborg och levererar trycksaker till företag över hela landet. I södra Sverige tittar vi dessutom gärna förbi och monterar. Bor du i övriga landet ringer vi så klart en av våra vänner som hjälper till.

Det var lite om oss. Hör gärna av dig så att vi kan lära känna dig! Vem du än är.

Titta gärna även in på vår sida på Facebook.

Vänligare hälsningar från Trycktema

 

 

Scroll to Top