Vår webbplats fungerar bäst på datorer med muspekare. Om du upplever problem med att designa vissa produkter på en pekskärm så byt till en dator.

Om oss

Om oss Signic - trycksaker för företag

På vårt familjeföretag jobbar vi hårt för att du ska bli nöjd. Det kan låta enkelt, men vi har valt att göra det så mycket mer komplicerat, därför vill vi gärna berätta lite mer om oss.

Till en början måste vi säga något om oss och vår kvalitet. Den är en grundbult i vårt arbete och en del i vår yrkesstolthet. Blir det inte snyggt gör vi hellre om. Det är också därför vi bara använder de bästa material vi kan hitta och alltid lyssnar på dig. Vi vet att resultatet blir bäst då.

Sedan måste vi säga något annat om oss och de andra fördelarna vi vill ge dig. Snabba leveranser, ett stort sortiment att välja ur, möjlighet att beställa en eller flera tusen och ett ärligt löfte om att vi ska ligga sömnlösa tills vi har matchat alla andra konkurrenters lägsta priser.

Vi gör det till och med så komplicerat för oss själva att vi emellanåt rekommenderar en konkurrent om vi tror att du blir nöjdare där.

Lyckligtvis händer det inte så ofta.

Något vi inte heller tummar på är omtanken om resten av världen. Det är därför vi har beslutat att inte använda några som helst djurprodukter. Unikt för branschen, men viktigt för oss.

Lika viktigt som att lacken är fri från lösningsmedel, att vi säljer eller återvinner alla förpackningar, att vi ser till att överblivet aluminium får nytt liv och att våra textilier kommer från Earth Positive®. Det innebär att de är fria från bekämpningsmedel, farliga kemikalier, barnarbete, oskäliga löner och dåliga arbetsförhållanden. Vi kan inte tänka oss att ha det på något annat sätt.

Vill du läsa mer om vårt miljötänk klicka här.

Vi finns i Helsingborg och levererar trycksaker till företag över hela landet. I södra Sverige tittar vi dessutom gärna förbi och monterar. Bor du i övriga landet ringer vi så klart en av våra vänner som hjälper till.

Det var lite om oss. Hör gärna av dig så att vi kan lära känna dig! Vem du än är.

Titta gärna även in på vår sida på Facebook.

Vänligare hälsningar från Trycktema

 

 

Scroll to Top

 Dekalens höjd beror på:

  • Texten
  • Textens bredd
  • Typsnittet

Webbshoppen räknar inte ut detta själv. Om du vill veta dekalens höjd så kan vi ta fram den utifrån dom samtliga 3 punkterna ovan.

För att räkna ut bredd eller höjd på din dekal kan du använda vår Excell-kalkylator.

 Du laddar ner den här

 

.

 

Du kan annars själv uppskatta texthöjden så här:

Skriv din text och välj typsnitt

Mät textens bred och höjd. Om du mäter på skärmen med en linjal. Zooma om du vill ha upp den lite större. Ctrl+/- eller ⌘+/-

Du får fram dekalens höjd med denna uträkning:

Dekalens bredd ÷ Textens bredd på skärmen= X

X × Textens höjd på skärmen = Dekalens höjd

Om  du vill att vi tar fram den exakta höjden så maila oss eller hör med oss i chatten.

Glöm inte att ange vad texten ska vara, hur bred texten är, och vilket typsnitt.

Tre olika alternativ för personligt tryck:

 

  1. Välj att designa på skärmen
  2. Ladda ner vår designmall och designa på den
  3. Ladda upp ditt motiv och låt oss placera ut den

Om du vill ha samma design på båda sidorna behöver vi bara uppgifter för ena sidan. Vi trycker sen baksidan likadant. När du designar behöver du bara då rita upp den ena sidan. Baksidan lämnar du tom.

Vi rekommenderar alltid att du laddar upp eventuella vektorfiler även om du designat på skärmen eller har laddat upp en färdig bildfil. Vi kan sedan göra enkla redigeringar här då genom att byta ut tex en suddig logotyp till en skarpare.

Vektrofiler ligger vanligtvis i formaten ai, eps, svg, cdr eller pdf. Vektorfiler håller en maximal kvalitet oavsett hur mycket det förstoras upp.

Tänk på att det går inte att konvertera en bildfil tex jpg eller png till en vektorfil i tex pdf och på så sätt ändra från pixlar till vektorer. Konverteringen kan bara bli samma eller i sämre upplösning.

Om du inte kan öppna vektorfilerna själv kan du ladda upp filerna här ändå. Sen kan du göra beskrivningar i fältet "Övrig information till din dekal".

Om du är osäker ändå så kan du även skriva att du vill ha ett korrektur skickat till dig innan vi sätter i gång med tillverkningen. Då kan du vara helt trygg med att du får se hur det kommer att se ut och kunna göra ändringar innan vi trycker dina varor.

Ibland så upplevs problem med uppladdningen. Det kan tex vara att det inte går att ladda upp en viss fil. Då kan du bifoga filer till ett svar på orderbekräftelsen som du får efter avslutad order.

Om du vill designa på skärmen klickar du på knappen "Klicka här om du vill designa på skärmen" för att börja.

Om du upplever problem så prova att byt webbläsare och använd en dator med muspekare.

Ett vanligt problem med Explorers webbläsare är att datorn bara står och laddar. Detta tycks bero på att det för närvarande inte görs några uppdateringar av Explorer.

Kvarstår problemet så kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till!

En rekommendation är även att använda en dator när du ska designa. Det kan vara mycket svårt och pilligt att göra beställningen på en pekskärm och på många pekskärmar är det inte ens möjligt att designa på skärmen.